fbpx

TRÄNINGSTIPS

När jag tränar fot med Arma så kan hon ibland dra sig lite framför mig, som att hon vill korsa framför mina ben. Med risk för att jag trampar på henne, snubblar på henne och att det blir svårare för henne att följa mig om jag ska vända åt vänster så vill jag helst inte ha henne där.

Då brukar jag gå i en cirkel åt vänster. Om hon ändå inte flyttar på sig gör jag cirkeln mindre och snävare. Då måste hon backa tillbaka till rätt position för att kunna hänga med. När hon är i rätt position belönar jag.

Sedan testar jag och ser om hon kan stanna kvar i den positionen även när jag går ur cirkeln. Om hon klarar det, bara några få steg, så belönar jag. Sedan tar jag fler och fler steg innan jag belönar.

Här är ett litet filmklipp på hur jag går min vänstercirkel. Jag fick inte med belöningen men jag tror att ni förstår ändå! ☺️

Leave Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *