Om oss

Jag var en helt vanlig 3-barns mamma, mitt i livet och med tusen järn i elden, när min äldsta dotter diagnostiserades med en obotlig sjukdom. Hus och hem, jobb och karriär, hämta och lämna på förskola och skola samtidigt som jag skulle finnas där för min dotter var ett omöjligt pussel att få ihop. Så jag köpte en hund!

Många nära och kära ifrågasatte såklart mitt beslut att köpa hund när jag redan hade så mycket på min att-göra-lista. Men för mig var det självklart, det var precis vad jag behövde.

Arma är en underbar schäfertik som väcker mina döttrar med en blöt puss på morgonen, som hoppar för mycket på människor när hon blir glad, som är lite yvig och inte riktigt förstår hur stor hon är. Hon är världens snällaste hund som tappert håller ihop mig när jag går sönder. Hon tog mig inte bara genom sorgen utan hjälpte mig också att bli en mer närvarande mamma och fru, en bättre vän och en mer harmonisk människa.

Innan jag köpte Arma hade jag aldrig tränat hund i hela mitt liv men det var ändå självklart att jag skulle ha en schäfer. En stor hund som krävde ordentligt med träning och aktivering. Det var, och är, helt klart en utmaning för en nybörjare som mig och det här är vår historia, min och Armas!

Följ med vetja! 🙂

Vill du veta mer om hur det gick till när jag köpte Arma kan du läsa det här!

Hundliv