Jenny tipsar

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för hundmat.)

Vilken mat ska man välja, vilket sele är bäst och vilka leksaker funkar bra? Det är inte alltid lätt att hitta rätt i denna jungel av produkter. Här kommer några av mina favoritprodukter som jag använder.

Ps. Vissa länkar är affiliatelänkar, men jag vill ändå förtydliga att jag endast rekommenderar produkter som jag själv använder och som jag själv tycker väldigt mycket om.

 

Hundmat

Jag hörde av en hundspecialist en gång att om man prioriterar ett bra hundfoder som håller magen i trim så kan man minska sina veterinärkostnader i framtiden. Det är ju som med människor att kost är grunden till ett långt och friskt liv. Jag tog till mig av den informationen har aldrig kompromissat med pris för att ge Arma bra mat. Jag blandar våtfoder med torrfoder och det funkar jättebra. Om jag bara ger det ena eller andra så kommer hennes mage ur balans. Men med torrfoder ifrån Taste of the wild och ett riktigt bra våtfoder så mår hon toppenbra. Jag blandar alltihop med vatten till en härlig röra!

Här kan du välja bland olika smaker ifrån Taste of the wild. Arma favoritsmak är Pacific Stream Caine Formula med smak av lax och potatis, och som ni ser på bilden köper jag alltid de stora påsarna som räcker längre!

Ps. Kom ihåg att när du byter ut hundens torrfoder så ska du göra det sakta och lite i taget. Annars får hunden ont i magen. Räkna med ungefär 10 dagar för att helt byta ut hundens foder.