fbpx

KURSER

SÅ HANTERAR DU PROBLEMATISKA HUNDMÖTEN

Är du trött på att din hund skäller, hoppar och drar i kopplet när ni möter andra hundar? I så fall är den här utbildningen för dig!

Anledningarna till att hunden reagerar när den möter andra hundar kan vara många. Det kan bero på dig, på din hund och precis lika ofta på den mötande hunden. 

👉 ONLINE UTBILDNING – HUNDMÖTEN 299 kr
DÄRFÖR SKA DU LEKA MED VALPEN OCH ÄVEN DEN VUXNA HUNDEN

När du leker med din valp/hund är det så otroligt mycket som händer. Ni stärker er relation, ni förbättrar er kommunikation, ni lär känna varandra och banden mellan er blir bara starkare och starkare. 

Dessutom kan du genom leken vägleda valpen/hunden genom rädslor, hjälpa den ur låsningar och stärka självförtroendet. 

I den här kursen ger vi dig sex olika lekar som på olika sätt lägger grunden för kommande träning som apportering, antijakt och lydnadsträning. 

Vi leker både med godis, leksaker och utan någonting alls. Kursen passar precis lika bra för en valp som för en vuxen hund.

Kursen kostar 129 kr och du har tillgång till den i hela 90 dagar. Du har alltså gott om tid att titta på kursen flera gånger och prova de olika lekarna. 

👉 ONLINE UTBILDNING – Den viktiga leken 129 kr
HANTERING OCH KLIPPA KLORNA

Du är inte ensam om att tycka det är svårt att klippa klorna på valpen/hunden eller att åka till veterinären. 

Därför börjar vi den här kursen med ett kapitel om hantering. För när valpen/hunden känner sig trygg med att bli hanterad så kommer allt det andra att gå mycket lättare. 

Sen går vi igenom steg för steg hur du klipper klorna på valpen, några ord om pälsvård och sist men inte minst, hur du lär valpen att bära munkorg. Munkorg kan nämligen vara lösningen på en hel del problem som oönskat ätande, veterinärbesök eller när valpen måste låta bli ett sår eller liknande. 

Med hjälp av tal, text och film visar vi dig steg för steg hur du gör! Kursen passar precis lika bra för en valp som för en vuxen hund.

👉 ONLINE UTBILDNING – Hantering och klippa klorna 129 kr

RÄTTORD OCH KOMMUNIKATION

I den här kursen berättar Jenny hur hon arbetar med olika rättord för att kommunicera med sin hund Arma under träningspasset. 

De här tre orden hjälper dig att tala om för hunden vad som är bra, vad den ska göra mer av och vad den ska låta bli. 

Kursen kostar bara 49 kr och du kan direkt börja använda den här tekniken. 

Kör så det ryker! 

👉 ONLINE UTBILDNING – Rättord och kommunikation 49 kr