Hundmöten

👉 Här hittar du min och Annelie Dambergs online utbildning i hundmöten.

Är det bara min hund som inte klarar av hundmöten?

Många hundägare har problem med hundmöten, så du är verkligen inte ensam om du tror det. 

Anledningarna till att hundmöten inte går så bra kan vara många. Det kan bero på dig, på din hund och precis lika ofta på den mötande hunden. 

I den här kursen får du lära dig VARFÖR hunden reagerar som den gör, HUR du kan bemöta det och NÄR du ska bemöta det. 

Kursen är full av olika övningar som kan användas både i stan, på landet eller i villaområdet. Välj och vraka och hitta det som passar just dig och din hund bäst.

👉 Här kan du läsa mer om utbildningen och även köpa den såklart.

Vi som håller i kursen!

ANNELIE DAMBERG har över 30 års erfarenhet av hundträning och driver Glitzerns Kennel.  Annelie är utbildad hundinstruktör, coach och pedagog. Hon utbildar hundägare i allt från valp och vardagslydnad till tävling. Hon är aktivt tävlande i spår, sök och IGP och har tidigare tävlat i rapport, svenskskydd, patrullhund och lydnad. Dessutom har hon deltagit i flera olika mästerskap. 

JENNY BACKRYD, ja, det är ju jag som driver den här bloggen. Jag träffade Annelie Damberg när jag köpte min schäfertik Arma av henne.  Med hennes vägledning hittade jag verkligen glädjen till hundar och hundträning och driver numera den här bloggen och Instagram kontot ”Ute med hunden”. Där delar jag med mig av allt jag kan vad gäller hundar och hundträning.