Hundmöten

Så hanterar du problematiska hundmöten!

Anledningarna till att hundmöten inte går så bra kan vara många. Det kan bero på dig, på din hund och precis lika ofta på den mötande hunden. 

👉 3 GRATIS TIPS!

Här bjuder jag på 3 gratis-tips om hur du kan hantera jobbiga hundmöten och komma igång med träningen redan idag! Ladda ner dina gratis tips här!

Vill du ha mer hjälp med dina hundmöten så rekommenderar vi nedanstående online utbildning. Titta på den i lugn och ro när det passar dig och ta del av både teori, praktik och alla grymma övningar.

👉 ONLINE UTBILDNING – HUNDMÖTEN

I den här kursen får du lära dig VARFÖR hunden reagerar som den gör, HUR du kan bemöta det och NÄR du ska bemöta det. 

Efter kursen kommer du att

✅  Förstå varför din hund reagerar som den gör vid olika typer av hundmöten.
✅  Kunna läsa av din hund och förstå vilka känslor den signalerar.
✅ Förstå när och hur du ska hantera din hund vid olika typer av hundmöten.
✅ Ha tillgång till en hel verktygslåda med olika sätt att hantera olika typer av möten.

I den här kursen får du lära dig:

✅ Varför hunden reagerar som den gör.
✅ Hur hunden signalerar olika känslor och sinnesstämningar.
✅  Hur du ska hantera hunden.
✅ När du ska hantera hunden.

Kursen är full av olika övningar som kan användas både i stan, på landet eller i villaområdet. Välj och vraka och hitta det som passar just dig och din hund bäst.

👉 Här hittar du utbildning i hundmöten.

👉 Här kan du läsa mer om utbildningen!

Vi som håller i kursen!

ANNELIE DAMBERG har över 30 års erfarenhet av hundträning och driver Glitzerns Kennel.  Annelie är utbildad hundinstruktör, coach och pedagog. Hon utbildar hundägare i allt från valp och vardagslydnad till tävling. Hon är aktivt tävlande i spår, sök och IGP och har tidigare tävlat i rapport, svenskskydd, patrullhund och lydnad. Dessutom har hon deltagit i flera olika mästerskap. 

JENNY BACKRYD, ja, det är ju jag som driver den här bloggen. Jag träffade Annelie Damberg när jag köpte min schäfertik Arma av henne.  Med hennes vägledning hittade jag verkligen glädjen till hundar och hundträning och driver numera den här bloggen och Instagram kontot ”Ute med hunden”. Där delar jag med mig av allt jag kan vad gäller hundar och hundträning.